Molnár-Bánffy Kata

Molnár-Bánffy Kata, kommunikációs szakember, a Salt Communications Kft ügyvezetője, a Képmás magazin lapigazgatója.

“Az elmúlt húsz évben valamennyi szektorban dolgoztam, kifejezetten sokrétű szakmai tapasztalatot szereztem: közigazgatásban, multinacionális vállalatnál, médiában, önálló tanácsadóként, ma pedig két kisvállalakozás, egy reklámügynökség és egy kiadó vezetőjeként.

Személyes indíttatásokon túl a civil társadalom felé azokban az években fordultam, amikor a MOL-csoport szponzorációs vezetőjeként lehetőségem volt a MOL CSR stratégiájának kidolgozására, alapítványok létrehozására és számos jószolgálati projektben a támogató képviseletére. Ma már több társadalmi projektben részt veszek személyesen is – ilyennek tekintem az alpolgármesteri szolgálatot Leányváron, a lakóhelyemen, de tagja vagyok a Média a Családért Alapítvány kuratóriumának, a Vízimentésért Alapítványnak és a kolozsvári székhelyű A Közösségért Alapítványnak is.

A Képmás magazin számára a legfontosabb bemutatandó értékek között van minden másokért tett áldozatvállalás, szolgálat. Küldetésünknek tekintjük, hogy olvasóinkat érzékenyítsük a társadalmi problémák iránt, és megerősítsük őket a természetes kötődések, a család, a barátok, egyházi és világi közösségek fontosságában. Ezért fontos és támogatandó számunkra a Jószolgálat díj, amely a szociális területen kiemelkedő tevékenységet végző, áldozatkész embertársainkat jutalmazza.”

 

MOLNÁR-BÁNFFY KATA

Képmás magazin képviselője

Megosztás E-mail