„Minek adjak neki enni, úgyis éhes lesz újra?!”

2018. január 19., péntek 12:54

Lackfi János, költő, a Jószolgálat-díj 2018-as nagykövete közösségi oldalának követőit kérte fel a segítségnyújtás elleni érvek felsorakoztatására. A beérkező rímeket neves magyar színészek tették a magukévá, és ajánlanak így a társadalom számára minél érdektelenebb hozzáállást a rászorulók iránt. 

Vagy mégsem? Az észérvek ellenére mégis segíteni szeretnél? Akkor nézd meg a videót és segíts te is eldönteni, kik kapják a 2018-as Jószolgálat-díjat! A jelöléseket január 31-ig lehet beküldeni a www.joszolgalatdij.hu/jeloles oldalon.

 


A Twickel-Zichy Mária Terézia Alapítvány által 2016-ban alapított Jószolgálat-díj a különböző szociális területeken áldozatos és példaértékű munkát végzőket kívánja évről évre elismerni. A díjra megfelelő ajánlással országos szinten bárki jelölhet olyan személyeket, szervezeteket és közösségeket, akik vagy amelyek kiemelkedően példaértékű, áldozatos munkát végeznek az alábbi területek valamelyikén: családokért végzett szociális munka, kisebbségekért végzett szociális munka, fogyatékkal élőkért végzett szociális munka, idősekért végzett szociális munka, hajléktalanokért végzett szociális munka.

Megosztás E-mail