Hírek

 • Jun 20 2018

  Demokrata: A Jószolgálat maratonistája

  ZENÉVEL ÉS SPORTTAL A FOGYATÉKKAL ÉLŐKÉRT
  Közel hétszáz jelölt közül idén a debreceni Nádudvari Péter kapta a legtöbb szavazatot a Jószolgálat-díj önkéntesen végzett egyéni szociális munka kategóriájában. A fiatal családapa kamaszkora óta foglalkozik beteg vagy fogyatékkal élő gyermekekkel, zeneterapeutaként és sportolóként egyaránt.

   

 • Jun 18 2018

  Kossuth Rádió - Családok, történetek

  Életről, szükségről, családról Jószolgálat-díjasokkal. Nádudvari Péterrel és Molnár-Gél Bélával beszélgettek a Kossuth Rádió Családok, történetek című vasárnap reggeli műsorában, valamint a díjat alapító Twickel-Zichy Mária Terézia Alapítvány képviselőjével, Tóth Simon Ferenccel az elismerésről.

 • Jun 14 2018

  Index.hu: Amikor a kétméteres férfi könnyei potyogtak, az még nekem is sok volt

  A rászorulóknak biciklivel ételt szállító Budapest Bike Maffia az utóbbi évek egyik legjobb és legsikeresebb civil kezdeményezése. Nem véletlen, hogy a közönségszavazatok alapján nemrég ők lettek a Jószolgálat-díjat nyertesei az önkéntesen végzett szociális munka kategóriában. A díj médiatámogatója idén az Index, a győzteseket bemutató anyagokat mostantól hetente közöljük. A BBM-ről Havasi Zoltán mesélt az Indexnek.

 • Jun 11 2018

  Észak-Magyarország: A díj fontos, de nem minden

  Jószolgálat-díjat kapott Németh Márta, a Búzavirág Alapítvány vezetője. A Magyar Tudományos Akadémia Dísztermében telt házas díjátadó ünnepség keretében adta át a Twickel-Zichy Mária Terézia Alapítvány a rangos elismerést, a Jószolgálat-díjat a szociális ágazatban dolgozó személyek és innovatív szervezetek, valamint az önkéntes segítők és közösségek részére.

 • Jun 08 2018

  XV TV: Megkérdezzük a polgármestert c. adás

  A június elsejei Jószolgálat-díj átadójáról és a hivatásszerűen végzett szociális munka egyik szervezeti díjazottjáról a XV. kerületi FENO-ról beszélgetett Németh Angéla XV. kerületi megbízott polgármester.

 • Jun 08 2018

  Somogyi Hírlap: Országos elismerést kapott Biró Dániel, a kaposvári anyaotthon vezetője

  „A siker titka, hogy hiszünk abban: tudunk segíteni” A Magyar Tudományos Akadémia Dísztermében díjazta a Twickel-Zichy Mária Terézia Alapítvány a szociális ágazatban dolgozókat és önkéntes segítőket. A hivatásszerűen végzett szociális munka kategória egyéni díját Biró Dániel, a Borostyánvirág Anyaotthon vezetője kapta.

 • Jun 06 2018

  Kossuth Rádió - Napközben

  A Kossuth Rádió Napközben című műsorában beszélgetett Tóth Simon Ferenc, a Twickel-Zichy Mária Terézia Alapítvány kuratóriumi tagja, Biró Dániel, a Jószolgálat-díj hivatásszerűen végzett szociális munka egyéni díjazottja és a Nem Adom Fel Alapítványtól Papp Szabolcs, a hivatásszerűen végzett szociális munka szervezeti kategóriájának képviselője.

 • Jun 06 2018

  Periszkóp Palotán: Jószolgálat-díjat kaptak a segítők

  A Twickel-Zichy Mária Terézia Alapítvány Jószolgálat-díjával tüntették ki június elején az ESZI (Egyesített Szociális Intézmények) Fejlesztő Gondozó Központját, a súlyosan, halmozottan fogyatékos felnőttek és gyerekek gondozásával foglalkozó közösség a Magyar Tudományos Akadémián vehette át a rangos elismerést. A Molnár Viktor utcai gondozóközpont közössége a hivatásszerűen végzett szervezeti kategóriában kapta a kitüntetést, mellettük a Nem Adom Fel Egyesületet és Iványi Gábor Oltalom Karítatív Egyesületét díjazták ugyanebben a körben.

 • Jun 04 2018

  Szaléziak.hu: Jószolgálat-díjat kapott Molnár-Gál Béla

  Tizenegy szociális munkát végző személynek és szervezetnek adták át a Jószolgálat-díjat június 1-én, pénteken este a Magyar Tudományos Akadémia dísztermében. Közöttük volt Molnár Gál Béla, a kazincbarcikai Don Bosco Szakiskola igazgatója, aki a hivatásszerűen végzett szociális munka egyéni kategóriában nyerte el a díjat.

 • Jun 04 2018

  Bonum TV - Délelőtt: A példaértékű munka elismerése – Kisné Lovasi Mária

  Jószolgálat-díj életműdíjat kapott Kisné Lovasi Mária, aki a kislődi karitászcsoport vezetője.

  A Bonum TV Délelőtt c. műsorának vendége volt.

 • Jun 04 2018

  Magyar Idők: Akik élhetővé teszik Magyarországot

  Az idei életműdíjat Kisné Lovasi Máriának adták át 

  Másodszor adták át a Jószolgálat-díjat június 1-jén a szociális ágazatban dolgozó személyeknek, innovatív szervezeteknek, valamint az önkéntes segítőknek és közösségeknek a Magyar Tudományos Akadémia dísztermében.

   

 • Jun 02 2018

  Népszava: Bringázva segíteni menő - A Bike Maffiával bicikliztünk

  A Vitamin kommandó önkéntesei szendvicseket kennek, majd két kerékre pattanva hajléktalanokhoz viszik mindazt, amit elkészítettek. A Budapest Bike Maffiával bicikliztünk csütörtök este.

 • Jun 01 2018

  Hír TV: Az elesettekért végzett áldozatos munkájukért díjazták őket

  Szociális munkásokat és szervezeteket díjazott a Twickel-Zichy Mária Terézia Alapítvány, ami nevét Zichy Mária Terézia grófnőről, a hazai Máltai Szeretetszolgálat egyik alapítójáról kapta. A Jószolgálat-díjjal a szervezet 2017 óta ismeri el a rászorulókért végzett munkát. Az elismerésre idén három országból több mint hatszáz jelölés érkezett, a díjakat három kategóriában adták át.

 • Jun 01 2018

  Index.hu: Díjat kaptak, mert támogatják az elesetteket

  Tizenegy szociális munkát végző személy és szervezet kapott Jószolgálat-díjat péntek este a Magyar Tudományos Akadémia dísztermében. A 2016-ban a Twickel-Zichy Mária Terézia Alapítvány által létrehozott Jószolgálat-díj a különböző szociális területeken példaértékű és áldozatos munkákat végző személyeket, szervezeteket és közösségeket jutalmazza. A Jószolgálat-díj második díjátadó ünnepségén a szakmai zsűri által megszavazott hivatásos szociális munkás kategóriák, az életműdíj, és az indexes közönség-szavazáson győztes önkéntes kategóriák nyertesei kaptak díjakat.

 • Jun 01 2018

  Átadták a 2018-as Jószolgálat-díjakat

  A hivatásos-és önkéntes szociális munkások, szervezetek legnagyobb szakmai elismerését. A Magyar Tudományos Akadémia Dísztermében teltházas díjátadó ünnepség keretében adta át a Twickel-Zichy Mária Terézia Alapítvány a rangos elismerést, a szociális ágazatban dolgozó személyek és innovatív szervezetek, valamint az önkéntes segítők és közösségek részére. Az eseményt, amelyen a 7 nagy magyarországi segélyszervezet képviselői közreműködésével adták át a díjakat, jótékonysági koncert és gyermekzenekari produkciók színesítették.

 • May 22 2018

  M2 Petőfi TV: Jószolgálat-díj

  Az M2 Petőfi TV - Én vagyok itt c. műsorában beszélgetett Tóth Simon Ferenc, a Twickel-Zichy Mária Terézia Alapítvány képviselője a Jószolgálat-díj közönségszavazásáról, valamint Nádudvari Péter, a díj 2018-as önkéntes szociális munkájáért jutalmazott díjazottja a tevékenységeiről.

 • May 17 2018

  Bonum TV - Délelőtt: A jószolgálat bennünk van!

  Jószolgálat-díjat kapott a Budapest Bike Maffia! Ez alkalomból a történetükről és az önkéntességről beszélgettet a Bonum TV Délelőtt c. műsorában a BBM alapítója, Havasi Zoltán.

 • May 16 2018

  Gyöngyös TV: Díjazták az önkéntességet

  Nádudvari Péter, gyöngyi származású zeneterapeuta lett a Jószolgálat-díj egyéni közönségdíjasa önkéntes szociális munka kategóriában.

 • May 14 2018

  SZAVAZÁS 2018.: ÖNKÉNTESSÉGBŐL JELES

  Különleges és értékteremtő szavazással zárt a Jószolgálat-díj 2018-as közönségdíja. Társadalmunk és a felterjesztett jelöltek is bizonyították azt, hogy az emberiesség és a példamutató jószolgálat bennünk van! Kiegyenlített és fair play „versenyben” az önkéntes szociális munka kategóriákban Nádudvari Péter és a Budapest Bike Maffia lett az év önkéntes egyéni díjazottja és közössége.

 • May 08 2018

  Beszélgetés a Jószolgálat-díjról a Karc FM Spájz c. műsorában

  Tóth Simon Ferenc, a Twickel-Zichy Mária Terézia Alapítvány képviselője nyilatkozott ma délelőtt a Spájz című műsorban a díjról és a május 13. éjfélig tartó közönségszavazásról az önkéntes kategóriákban.

 • May 03 2018

  Szavazzon, ki legyen 2018 önkéntese!

  Az egyik jelölt kórházban ápolt beteg gyerekek köré épített önkéntes közösséget. A másik sérült gyerekeknek tanít zenét, és futásokkal gyűjt nekik pénzt. Valamelyikük 10 nap múlva a Jószolgálat-díj közönségszavazásának nyerteseként az év önkéntes segítője lesz, ami egyrészt félmillió forintot jelent, másrészt az ország talán legmenőbb elismerését. De nemcsak közülük választhat, hanem két szervezet közül is egyet. Mindkettő ételt oszt, de az egyik kerékpárral ki is szállítja, a másik pedig vasárnaponta megvendégeli a rászorulókat.

 • Apr 18 2018

  Pécs TV: Utolsó állomására érkezett a Jószolgálat-díj kiállítása

  Utolsó állomására, Pécsre érkezett a Jószolgálat-díj 2017-es díjazottjait bemutató országjáró szabadtéri kiállítás. A díj 2016/2017-es évadának három díjazottja is Pécsett, illetve környékén segíti a rászorulókat: a Dr. Szántó László Szeretetotthon az idősekért, a Fogd A Kezem Alapítvány a fogyatékkal élőkért, Raffael István pedig a kisebbségekért végzett szociális munkájáért kapott elismerést.

 • Apr 18 2018

  Fotókiállítás Jószolgálat-díjazottakról

  Utolsó állomására, Pécsre érkezett a Jószolgálat-díj 2017-es díjazottjait bemutató országjáró szabadtéri kiállítás. A díj 2016/2017-es évadának három díjazottja is Pécsett, illetve környékén segíti a rászorulókat: a Dr. Szántó László Szeretetotthon az idősekért, a Fogd A Kezem Alapítvány a fogyatékkal élőkért, Raffael István pedig a kisebbségekért végzett szociális munkájáért kapott elismerést.

 • Mar 20 2018

  Hálás, de nehéz feladata volt a Jószolgálat-díj zsűrijének

  Március 20-án a Jószolgálat-díj szakmai zsűrije második alkalommal tartotta meg a kerekasztal-beszélgetését, ahol a hivatásos kategóriákban döntés született, míg az önkéntes kategóriákban felterjesztéseket tettek a májusi szavazás jelöltjeinek résztvevőire.

 • Mar 06 2018

  DTV: Debrecenben a Jószolgálat-díj vándorkiállítása

  A hajléktalanokért végzett szociális munkáért kapta meg a Periféria Egyesület a Jószolgálat-díjat tavaly. A Debrecenben is működő,  nyíregyházi székhelyű szervezet tevékenységét bemutató kiállítás nyílt hétfőn a Kossuth téren.

 • Mar 06 2018

  Dehir.hu: Debrecenbe érkezett a Jószolgálat-díj szabadtéri kiállítása

  Különös képek tarkítják a Kossuth teret. A Jószolgálat-díj országjáró tárlata a 2017-ben díjazott hivatásos és önkéntes segítők példaértékű tevékenységét mutatja be.

 • Mar 05 2018

  Szabadtéri kiállítás a jócselekedetekről

  Debrecenbe érkezett a Jószolgálat-díj országjáró tárlata, mely a 2017-ben díjazott hivatásos és önkéntes segítők példaértékű tevékenységeit mutatja be köztéri fotóinstallációk formájában. Márciusban ingyenesen látogatható a Kossuth téren. A sajtónyilvános kiállításmegnyitón dr. Szoboszlai Katalin, a Periféria Egyesület elnöke, a hajléktalanokért végett szociális munka intézményi díjazottjának vezetője méltatta az elismerést és a díj üzeneteit.

 • Feb 22 2018

  Szilléry Éva: Divattá tenni a segítést

  Napjaink percembereinek percügyei mellett alaposan ki vagyunk éhezve a hiteles történetekre és az autentikus példaképekre. A Jószolgálat-díj második évében is azokat az emberi értékeket keressük és helyezzük a társadalom segítségével a reflektorfénybe, akik saját indíttatásukból, bármiféle érdek nélkül mások gondjainak könnyítésén dolgoznak. Tóth Simon Ferenccel a díjat létrehozó Twickel-Zichy Mária Terézia Alapítvány kuratóriumi tagjával beszélgettünk.

 • Feb 20 2018

  Sok jelölt a Jószolgálat-díjra - Bonum TV Délelőtt c. magazinműsor

  Tóth Simon Ferenc, a Twickel-Zichy Mária Terézia Alapítvány kuratórimi tagja beszélgetett ma a Bonum TV Délelőtt című élő magazinműsorában a Jószolgálat-díj jelöltjeiről.

 • Feb 09 2018

  Index.hu: Százával jelölték a rászorulókon segítőket a Jószolgálat-díjra

  Több országból összesen 667 jelölés történt a Twickel György által 2016-ban alapított Jószolgálat-díjra. Az összesen öt kategóriában Magyarországon kívülről, Ukrajnából, Romániából és az Egyesült Királyságból is jelöltek. A díj célja, hogy a figyelem középpontjába helyezze a szociális életpályán dolgozó hivatásos egyének, szervezetek, valamint a mindennapi önkéntes jótevők és civil közösségek munkáját. A kezdeményezéshez idén olyan közéleti személyiségek csatlakoztak, mint Ónodi Eszter színésznő és Lackfi János költő.

 • Feb 08 2018

  Nyíregyháza.hu: A CSELEKVÉS DÍJA – VÁNDORKIÁLLÍTÁS NYÍLT A VÁCI MIHÁLY KULTURÁLIS KÖZPONT ELŐTTI TÉREN

  Vándorkiállítás nyílt a Váci Mihály Kulturális Központ előtti téren. A képek a 2017-es évben Jószolgálat-díjban részesülőket mutatja be. Célja az elesettek segítésének népszerűsítése. Nyíregyházáról a Periféria Egyesület kapta az elismerést tavaly. A kiállítás március 5-ig tekinthető meg.

   

 • Feb 08 2018

  Nyíregyházán a Jószolgálat-díj vándor-kiállítása

  Februárban a Szabadság téren ingyenesen megtekinthető a Jószolgálat-díj országjáró szabadtéri kiállítása. A 2017-es év díjazottjait és azok tevékenységeit, pártfogoltjait bemutató kültéri kiállítás a hajléktalanokért végzett szociális munka intézményi díjazottja, a nyíregyházi Periféria Egyesület munkássága előtt tiszteleg a hónapban. A díj célja, hogy szemléletformáló kampányával felhívja a figyelmet az elesettekre és mindazon hivatásos-és önkéntes segítőkre, szervezetekre, közösségekre, akik áldozatos munkájukkal kiemelkedő tevékenységeket végeznek a rászorulókért nap mint nap.

 • Feb 07 2018

  667 jelöléssel zárt a Jószolgálat-díj új évada!

  A cselekvés díjára idén Magyarországon kívül 3 országból, 106 helyszínről összesen 667 jelölés érkezett a 2017/18-as évadban meghirdetett öt kategóriában. A Jószolgálat-díj hírére idén már a szomszédos országokból: Romániából és Ukrajnából is jelöltek olyan szervezeteket, akik székhelye a határainkon átnyúlik. Jelölés érkezett az Egyesült Királyságból is civil közösségre, valamint az önkéntesen végzett szociális munka egyéni kategóriában is jelöltek külhoni magyarokat a példaértékű segítők környezetéből.

 • Jan 19 2018

  „Minek adjak neki enni, úgyis éhes lesz újra?!”

  Lackfi János, költő, a Jószolgálat-díj 2018-as nagykövete közösségi oldalának követőit kérte fel a segítségnyújtás elleni érvek felsorakoztatására. A beérkező rímeket neves magyar színészek tették a magukévá, és ajánlanak így a társadalom számára minél érdektelenebb hozzáállást a rászorulók iránt. 

 • Jan 16 2018

  Index.hu: A tanárom azt mondta, sose leszek kettesnél jobb. De nagyot tévedett - videó riport a SZIA InDaHouse Tanodánál

  Viki elveszett volna Magyarország számára, de önkéntesek segítségével ma már példát mutat a környezetének, és érettségire készülve, már ő is gyerekeket oktat. Tanár szeretne lenni. Rengetegen vannak hozzá hasonló helyzetben.

 • Jan 12 2018

  Taxi Magazin: Segítő kezek elismerése

  Bárki szavazhat idén is a jótevőkre: egyénekre vagy civil szervezetekre, akik a maguk sorsán túl felelősséget mutatnak mások élete iránt. Második éves a Jószolgálat-díj, Tóth Simon Ferenccel, a díjat létrehozó Twickel-Zichy Mária Terézia Alapítvány kuratóriumi tagjával készített interjút a Taxi Magazin.

 • Jan 11 2018

  A cselekvés díja - Bonum TV, Délelőtt c. műsora

  Tóth Simon Ferenc, a Twickel-Zichy Mária Terézia Alapítvány kuratórimi tagja beszélgetett ma a Bonum TV Délelőtt című élő magazinműsorában a Jószolgálat-díjról.

 • Jan 10 2018

  Magyar Idők: A gondoskodó szeretet fontos az embereknek

  A Jószolgálat-díj köztéri vándorkiállítása a somogyi megyeszékhelyre került. A segítés olyan lelki minőség, ami mindenkiben megvan, a kérdés csak az, hogy táplálja-e bennünk valaki ezt a tüzet – hangsúlyozta Szita Károly, Kaposvár polgármestere tegnap abból az alkalomból, hogy a Jószolgálat-díj köztéri vándorkiállítása a somogyi megyeszékhelyre került. A segítő kezek munkáját megörökítő fotósorozatból készült installáció a hónap végéig tekinthető meg a Város­háza előtt, a Kossuth téren.

 • Jan 09 2018

  Kapos TV - Híradó: Jószolgálat-díjat kapott a kaposfői plébános Somos László

  Negyedszázados munkája elismeréseként Jószolgálat-díjat kapott a kaposfői Somos László atya. Pályája kezdete óta támogatja a rászorulókat és a romákat.

 • Jan 08 2018

  Kaposvárra érkezett a Jószolgálat-díj szabadtéri kiállítása

  A Jószolgálat-díj vándorkiállítása Somogy megyébe érkezett, az életműdíjjal elismert Somos László atyát és a 2017-es és díjazottjait bemutató tablók 2018. január végéig ingyenesen megtekinthetőek a Kossuth téren. A díj azokat az önkéntes és hivatásos szociális munkásokat, valamint szervezeteket és közösségeket mutatja be, akik kiemelkedő elhivatottsággal végzik áldozatos munkájukat a rászorulókért. 

 • Dec 19 2017

  Szabadföld.hu: Köztünk élnek az őrangyalok

  Ők azok, akik minden médiafelhajtás vagy magamutogatás nélkül, önkéntesen segítik a rászorulókat. Akik nem csak észreveszik, de tesznek is a nincstelenekért. Szegény családokat támogatnak, hátrányos helyzetű gyerekeket korrepetálnak szabadidejükben.

 • Dec 18 2017

  Nőklapja.hu: „Örökségünk része, hogy segítünk” – Báró Twickel György és családjának története

  Ha arisztokratákról olvasunk, hajlamosak vagyunk könnyen ítélni, és azt gondolni, „ugyan már, nekik olyan egyszerű”! Márpedig, ha valakinek nem volt egyszerű élete, az Twickel György édesanyja, Zichy Mária Terézia grófnő, aki számára mégis mások segítése vált a legfontosabbá, és aki a hazai Máltai Szeretetszolgálat egyik alapítója. Szigeti Hajni írása.

 • Dec 15 2017

  KARÁCSONYI JÓSZOLGÁLAT

  Karácsonyfát és örömöt hoztak a székesfehérvári Iskolaházba a Várkert Bazár dolgozói

  A Várkert Bazár munkatársai karácsony közeledtével ’Jószolgálat-napot’ tartottak a székesfehérvári Szent Imre Iskolaházban december 14-én, csütörtökön. A Jószolgálat-díj 2017-es évi családokért végzett szociális munka kategóriájában díjazott intézmény 14 pártfogoltja számára egy karácsonyfát és alá ajándékokat is hoztak a Várkert Bazár munkatársai

 • Dec 12 2017

  Index.hu: Bárki megnyerheti Magyarország legmenőbb díját

  JELÖLJÖN VALAKIT A 2018-AS JÓSZOLGÁLAT-DÍJRA, AKI NAGYON MEGÉRDEMLI!

  Bárki, akit valaki jelöl. A nyugdíjas nyelvtanár, aki rászoruló gyerekeket tanít. Az étterem, amelyik hajléktalanokat lát vendégül. A néni, aki megvarrja a  rászorulók szakadt ruháit. A kislány, aki reggelente két szendvicset csinál, hogy adhasson egyet a megállóban a hajléktalannak. A gimnazisták, akik tananyagot fejlesztenek tartósan beteg diákoknak hogy ne maradjanak le, a munkanélküli, aki az időseknek intézi a bevásárlást és a postára járást, a színházbolond, aki magával viszi a látássérült társát, mert ő másképp nem jutna el.

 • Dec 07 2017

  Lackfi: Hahó, kérem, itt valami nagyon jó történik; ha kedvetek van, gyertek, csatlakozzatok!

  A Jószolgálat-díj immár második éve jutalmazza azokat az önkéntes és hivatásos szociális munkásokat, valamint szervezeteket és közösségeket, akik kiemelkedő elhivatottsággal végzik áldozatos munkájukat a rászorulókért. Az idei évad nagykövetei Lackfi János, József Attila- és Prima Primissima-díjas író, költő és Ónodi Eszter, Jászai Mari-díjas színésznő. Lackfi Jánossal és Tóth Simon Ferenccel, a díjat alapító Twickel-Zichy Mária Terézia Alapítvány kuratóriumi tagjával beszélgettünk.

 • Dec 02 2017

  Székesfehérvárra érkezett a Jószolgálat-díj szabadtéri kiállítása

  A fővárost követően Székesfehérvárra érkezett a Jószolgálat-díj vándorkiállítása, mely azokat az önkéntes és hivatásos szociális munkásokat, valamint szervezeteket és közösségeket mutatja be, akik kiemelkedő elhivatottsággal végzik áldozatos munkájukat a rászorulókért. A kiállítást az érdeklődők 2018. január 6-ig tekinthetik meg a Városháza téren.

 • Nov 21 2017

  Duna TV - Család-barát magazinműsor: Idén is lehet jelölni a Jószolgálat-díjra

  A Család-barát magazinműsor ma délelőtti adásában beszélgetett Tóth Simon Ferenc, a Twickel-Zichy Mária Terézia Alapítvány kuratóriuma tagja, Nagy Gábor, a Magyar Vöröskereszt főigazgató-helyettese és Romhányi Tamás, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat kommunikációs vezetője a Jószolgálat-díjról.

 • Nov 03 2017

  „Állj mellé, állj bele! - versenyben a Jószolgálat-díj

  Társadalmi ügyek támogatását tűzte célul a JCDecaux közterületi cég és a Kreatív közös pályázata, az „Állj mellé, állj bele!". A legjobb 20 kiállás között van Lackfi János nagykövetünk verse, mellyel versenybe száll a Jószolgálat-díj projekt az országos plakátkampányért.

   

 • Oct 27 2017

  Rádióbeszélgetés a Civil Rádió Filagória című műsorában

  A Civil Rádió - FM 98 Filagória című műsorának vendége volt Tóth Simon Ferenc, a Twickel-Zichy Mária Terézia Alapítvány kuratóriumi tagja.

 • Oct 20 2017

  Ismét Jószolgálat-díj

  A Bonum TV - Délelőtt című műsorában beszélgetett Tóth Simon Ferenc, a Twickel-Zichy Mária Terézia Alapítvány kuratóriumi tagja. 

 • Oct 16 2017

  Jószolgálat napot tartottak a Telekom önkéntesei Pécsett

  2017. október 13-án, pénteken a Magyar Telekom Nyrt. 20 önkéntese Pécsett a Fogd a Kezem Alapítványnál önkéntes napot tartott, mely során az otthon épületét és környezetét megszépítették. A Jószolgálat-díjas intézmény lakóinak megismerése mellett közösen támfalat építettek, falat festettek és a kerítést javították ki.

 • Oct 04 2017

  Szabadtéri kiállítással nyílt meg a Jószolgálat-díj újabb jelölési időszaka

  A cselekvés díja, a Jószolgálat-díj immár második éve díjazza azokat az önkéntes és hivatásos szociális munkásokat, valamint szervezeteket és közösségeket, akik kiemelkedő elhivatottsággal, napról napra végzik áldozatos munkájukat a rászorulókért. Rendhagyó ünnepség keretében, a 2017-es év díjazottjaival és pártfogoltjaikkal közösen nyitották meg a díjazottakat bemutató szabadtéri kiállítást a budapesti Március 15. téren az újabb jelölési időszak meghirdetését követően.

 • Oct 04 2017

  Ismét várják a jelöléseket a Jószolgálat-díjra

  Budapest, 2017. október 4., szerda (MTI) - A Jószolgálati-díj idei díjazottjait bemutató szabadtéri kiállítás nyílt szerdán a budapesti Március 15. téren, s egyúttal a "cselekvés díja" újabb jelölési időszakát is meghirdették.

   

 • Oct 04 2017

  Most olyanok is kaphatnak díjat, akik tényleg megérdemlik

  Tavaly indította el Twickel György, Twickel-Zichy Mária Terézia grófnő fia a Jószolgálat-díjat, amit olyan önkénteseknek, hivatásos szociális munkásoknak, szervezeteknek vagy közösségeknek adnak, akik áldozatos munkával segítenek a rászorulóknak. A második alkalommal meghirdetett díj apropójából szabadtéri kiállítást rendeztek a budapesti Március 15. téren, illetve elkezdődött a jelölés is a díjakra.

   
 • Oct 04 2017

  Szabadtéri kiállítással nyílt meg a Jószolgálat-díj újabb jelölési időszaka

  A Jószolgálat-díj immár második éve díjazza azokat az önkéntes és hivatásos szociális munkásokat, valamint szervezeteket és közösségeket, akik kiemelkedő elhivatottsággal, napról napra végzik áldozatos munkájukat a rászorulókért. Az újabb jelölési időszak meghirdetését követően rendhagyó ünnepség keretében, a 2017-es év díjazottjaival és pártfogoltjaikkal közösen nyitották meg a díjazottakat bemutató szabadtéri kiállítást a Március 15. téren. A 2017/18-as évad médiatámogatója a Családháló is!

Megosztás E-mail